divendres, 21 d’agost del 2009

La gira pirinenca

L'Edu prova so a Pont de Suert. Hem muntat en menys d'una hora. Com ell acostuma a ser el primer a provar so, vol dir que ja està tot muntat i connectat. Acabem d'arribar; hem fet 275 km per carreteres secundàries, procedents de Ribes de Freser.

És el final d'un llarg cap de setmana en què dormirem tres nits fora, que acabarem fent uns 800 km i on alguns dormiran una mitjana d'una hora cada nit.

El cap de setmana comença a Sant Llorenç de Morunys. És l'aniversari del Paco (tècnic de so), que en fa cinquanta. Un dia és un dia: pastís, cava i celebració fins gairebé no arribar a desfer el llit de l'hostal. L'endemà ens dirigim a Ribes de Freser. Tothom està més tranquil i callat que de costum, ja sigui pel dia plujós i fresquet que fa, ja sigui per la ressaca. Serà un concert senzill i sense sobressalts, com el de la nit anterior a Sant Llorenç. A Pont de Suert ja hi vam tocar l'any passat i és agraït, amb una primera part de gent gran i una segona de gent jove.

El Juanillo, un dels muntadors més veterans, amb prou feines ha dormit en tot el cap de setmana, però l'últim dia continua amb el ritme frenètic que el caracteritza, i amb l'ajut del Toni (baix, the boss) han carregat el camió en menys de dues hores. A diferència d'altres dies, quan ells es fiquen al llit, els músics encara són al bar. Aviat tocaran les set del matí.