dilluns, 30 d’agost del 2010

Festa major de Gràcia: Verdi i Providència

Per un servidor, les actuacions més esperades de l'any en l'orquestra són les de les festes majors de Gràcia i Sants. Són concerts multitudinaris, efervescents, amb un repertori més jove i amb el públic ben a prop.

L'any passat l'orquestra no va actuar a Gràcia. Enguany vam tocar un dia al carrer de Verdi i un altre al carrer de la Providència. En aquest darrer, però, ens féiem dir d'una altra manera, perquè la formació era més reduïda (sense saxos) i perquè el catxet (el "preu" de l'orquestra) estava rebaixat de tal manera que podria generar retrets per part d'altres comissions de festes del barri.

Quin fart de suar! La decoració del carrer de Verdi és sempre tan atapeïda que no acaba de córrer l'aire. A Providència va passar tres quarts del mateix, amb l'agreujant que, com hi havia un cantant menys, ens vam haver de repartir tot el repertori entre dues persones. Però va estar bé cantar cançons que no acostumo a interpretar, i la gent en tots dos concerts va respondre molt bé.

L'única nota negativa la va posar un veí que, ja quan desmuntàvem, va llençar una galledada d'aigua amb lleixiu a l'escenari. Al Pedro (guitarra) li va caure de ple i unes dones van quedar ben esquitxades. Sembla que l'han denunciat, però segurament quedarà en no-res.