diumenge, 25 d’octubre del 2009

El mercat d'hivern

Com al futbol, sembla que aviat s'obrirà la temporada de renovacions, renúncies i nous fitxatges. El mercat d'hivern, en diuen.

L'altre dia vaig rebre una trucada del Toni (the boss). Després d'altres temes, em va preguntar si podia comptar amb mi per la temporada que ve. Abans que pogués respondre, m'explica que ha parlat amb l'Edu (bateria), i aquest li ha deixat anar que segurament deixarà l'orquestra. Té diverses queixes que sembla que se li han fet insuperables. El Toni s'ha quedat tot aixafat, així que quan m'ho ha preguntat, jo li he respost que sí, que podia comptar amb mi, tot i que volia afegir "en principi" però em penso que li hagués fet ballar el cap. Jo tampoc ho tinc gaire clar, però sóc més a dins que fora.

Em va demanar que si jo podia parlar amb l'Edu, perquè hi tenim confiança, però em sembla que l'Edu ho té coll avall i no tinc ganes de fer de negociador. A més a més, l'Edu s'ho ha fet venir bé perquè la seva fugida no sigui massa sorollosa. Va col·locar de muntador un alumne de bateria seu, el Pedro, que a més a més se sap el repertori de l'orquestra, de manera que el canvi no hauria de ser traumàtic des del punt de vista organitzatiu, però per mi la cosa canviarà radicalment, perquè l'Edu és un punt de suport inestimable en aquells moments en què sembla que tothom s'ha tornat boig o s'ha pres alguna cosa.

Veurem com acaba la cosa. El camí del samurai és ple de revolts enganyosos.

1 comentari:

Jordi ha dit...

És un bon moment per fitxar unes coristes no????
Una mica d'alegria visual i/o musical to the orchestar, que hi ha massa pél...hehehehe... ja m'explicaràs com acaba tot plegat