divendres, 3 de setembre del 2010

Sants

L'orquestra arriba a la festa major de Sants. El primer diumenge vam actuar al carrer Robrenyo, divendres vam tocar a la part de baix del carrer Alcolea (a la foto) i l'endemà, al carrer Guadiana.

L'escenari d'Alcolea es munta de costat, és a dir, no perpendicular al carrer, de manera que el gruix del públic se situa als flancs, i pel davant va passant la gent, per la qual cosa l'escenari resulta una mena d'aparador... O una gàbia del zoo.

El primer dia, a Robrenyo, ja vaig ficar-me de peus a la galleda en la presentació, quan vaig donar la benvinguda al públic a les festes de Gràcia! I és que estan tan enganxades les festes de Gràcia i les de Sants que em va sortir sense pensar. Encara li vaig treure humor a la cosa i la ficada de pota va resultar simpàtica; no te les vulguis veure amb l'orgull de barri...

Les actuacions a Sants s'acabaven in extremis des del punt de vista tècnic, després de repetides avaries als equips de so. Ha estat el estat un agost intens pels equips, després de vuit cons d'altaveu de greus espatllats i les últimes avaries en les etapes de potència dels altaveus.

Després de Sants comença a aparèixer la sensació que el pitjor o el millor ha passat, que l'estiu es comença a acabar. Encara queden actuacions, però.