divendres, 24 de setembre del 2010

"The Sessions"

Setembre s'ha convertit, per una d'aquelles estranyes coincidències, en el mes dels enregistraments. Enregistraments casolans, sí, però us sorprendríeu dels resultats que se'n poden obtenir. Després de molt de temps de fer provatures a casa, d'aprendre a fer servir els programes de seqüenciació, d'anar comprant poc a poc material i de maquinar tècniques d'enregistrament amb els limitats mitjans que tenim a disposició (però que, cal admetre, queden a anys llum d'allò que podíem fer fa només 5 anys), sembla que aviat en veurem els fruits.

Aquí tenim al Marc (Twenty Flight Rock, Desobedientes) fent les bateries per al disc d'Alfredo Cero, que fa una mena folk-rock en castellà molt personal. En paral·lel estan en marxa les sessions amb Mr Rooster (hard rock en anglès, tot i que l'etiqueta li queda antiga ja), un enregistrament que per mi suposarà tota una prova de foc, la tesi doctoral o com en vulgueu dir, perquè els temes són meus i jo m'ocupo -amb molt de gust- de tot el procés d'enregistrament i arranjament. I potser aviat, toquem fusta, tenim un altre projecte en marxa, en català, que de moment té nom de postres japoneses, però això són figues d'un altre paner...

M'adono que comencen a canviar les coses: després de tantes versions, aquest és el mes dels projectes de temes originals, territoris inexplorats que susciten tota mena de preguntes, de dubtes. L'enregistrament ajuda a fixar les cançons i a aclarir el camí a seguir.

Xxxt!, que graven...


http://escenari.blogspot.com/

1 comentari:

Jordi ha dit...

bé, bé, em sembla que la teua tesi doctoral està molt bé!!! :D